ХАРАКТЕРИСТИКИ
Масло авокадо – полутвердое масло (баттер), що отримується з сушених плодів однойменного дерева методом холодного пресування. Зовні являє собою пластичну масу коричневого кольору з характерним горіховим ароматом.
Масло дозволяє створювати стабільні емульсії, воно стійко до згіркнення і добре эмульгируется.
Масло авокадо богато олеиновой и пальмитиновой кислотами (60% и 25% соответственно), витаминами D, E, PP, К, А и С. Также в нем содержатся фитостеролы, сквален, микроэлементы, фосфор, магний, кальций, цинк. Все это делает масло авокадо весьма ценным продуктом для косметических средств.
Этот компонент хорошо переносится любой кожей, не вызывает каких-либо негативных реакций, подходит для использования даже в детской косметике. Быстро впитывается, не оставляя жирной пленки.
ПРИМЕНЕНИЕ
• Кремы и маски для зрелой кожи;
• Кремы для сухой и раздраженной кожи;
• Маски и бальзамы для волос;
• Лікувальні бальзами при екземі, дерматитах, псоріазі.
Дозування масла авокадо становить від 1 до 10% або до 5% у суміші з рослинними оліями.
В жирній фазі розчиняється при температурі близько 80⁰С, при більш низькій температурі буде утворювати згустки.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Великобританія |
Упаковка засобу | Банка |
Вид рослинної олії | Авокадо |
Тип засобу | Проста (чиста) олія |
Вага | 10 г |
Користувальницькі характеристики | |
Термін придатності | 05.2025 |
- Ціна: 21,10 ₴